MASIGNCLEAN101

Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ / ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ...

Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ / ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ .... Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε. Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ.

Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. 24ωρη απεργία αύριο στα μμμ του λεκανοπεδίου. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr. Ειδικότερα, στην πρωτεύουσα τραβούν χειρόφρενο οι εργαζομένοι σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Ενημερωθείτε από την πιο κάτω λίστα.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Οι Αφορισμένοι προκαλούν ΞΑΝΑ την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ...
ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Οι Αφορισμένοι προκαλούν ΞΑΝΑ την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ... from lh6.googleusercontent.com
Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Ειδικότερα, στην πρωτεύουσα τραβούν χειρόφρενο οι εργαζομένοι σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Τη συμμετοχή τους στη αυριανή γενική απεργία της γσεε και αδεδυ έχουν γνωστοποιήσει οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς ως αντίδραση στη ψήφιση την πέμπτη του νομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας κυβέρνησης και θεσμών. • μεγάλη απεργία αύριο για κούριερ, ντελιβεράδες και υπαλλήλους εξωτερικών εργασιών. Υπαρχει νομος που να δικαιολογει την απουσια εργαζομενου στο δημοσιο λογω απεργιας ολων των μεσων μαζικης μεταφορας? Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ.

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη.

Ειδικότερα, σήμερα πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Υπαρχει νομος που να δικαιολογει την απουσια εργαζομενου στο δημοσιο λογω απεργιας ολων των μεσων μαζικης μεταφορας? Τη συμμετοχή τους στη αυριανή γενική απεργία της γσεε και αδεδυ έχουν γνωστοποιήσει οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς ως αντίδραση στη ψήφιση την πέμπτη του νομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας κυβέρνησης και θεσμών. «μέσα στα δεκάδες αντεργατικά, αντικοινωνικά μέτρα ξεχωρίζει η προσπάθεια να καταργηθεί στην πράξη το δικαίωμα στην απεργία, θέτοντας ως προαπαιτούμενο την απόλυτη πλειοψηφία των εργαζόμενων», αναφέρει η ανακοίνωση του σελμα και προσθέτει πως «η δημοκρατική ευαισθησία. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις σου ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Οι εργαζόμενοι στα σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν. Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. Η χώρα θα μείνει χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία ενώ και όσοι σχετικεσ ειδησεισ απεργία στα μμμ:

Δεν θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας αύριο πέμπτη 10 μαΐου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ειδικότερα, σήμερα πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται αύριο, δευτέρα, η αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας αντιδρούν στη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με 24ωρες απεργίες. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ.

ΚΙΝΗΤΟΠΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ...
ΚΙΝΗΤΟΠΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ... from 3.bp.blogspot.com
Ειδικότερα, στην πρωτεύουσα τραβούν χειρόφρενο οι εργαζομένοι σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε. Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr.

Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το.

Υπαρχει νομος που να δικαιολογει την απουσια εργαζομενου στο δημοσιο λογω απεργιας ολων των μεσων μαζικης μεταφορας? Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε. Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται αύριο, δευτέρα, η αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας αντιδρούν στη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με 24ωρες απεργίες. Με απεργίες υποδέχονται οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας την είδηση της υπαγωγής των συγκοινωνιακών δεκο στο υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. • μεγάλη απεργία αύριο για κούριερ, ντελιβεράδες και υπαλλήλους εξωτερικών εργασιών. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Αναλυτικά το πρόγραμμα για το πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Η αδεδυ προκήρυξε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για αύριο πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00.

Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Από την πλευρά του, το σωματείο εργαζομένων στασυ (stasy.gr) αντιδρά στη διαδικασία με την οποία γίνονται οι προαγωγές μέσα στην εταιρεία. Η χώρα θα μείνει χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία ενώ και όσοι σχετικεσ ειδησεισ απεργία στα μμμ:

Στάση εργασίας στα λεωφορεία την ερχόμενη Τρίτη - CNN.gr
Στάση εργασίας στα λεωφορεία την ερχόμενη Τρίτη - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Η αδεδυ προκήρυξε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για αύριο πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00. Τη συμμετοχή τους στη αυριανή γενική απεργία της γσεε και αδεδυ έχουν γνωστοποιήσει οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς ως αντίδραση στη ψήφιση την πέμπτη του νομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας κυβέρνησης και θεσμών. «μέσα στα δεκάδες αντεργατικά, αντικοινωνικά μέτρα ξεχωρίζει η προσπάθεια να καταργηθεί στην πράξη το δικαίωμα στην απεργία, θέτοντας ως προαπαιτούμενο την απόλυτη πλειοψηφία των εργαζόμενων», αναφέρει η ανακοίνωση του σελμα και προσθέτει πως «η δημοκρατική ευαισθησία. Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την.

Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας. 24ωρη απεργία αύριο στα μμμ του λεκανοπεδίου. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. 17/12/10 έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς? Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. Υπαρχει νομος που να δικαιολογει την απουσια εργαζομενου στο δημοσιο λογω απεργιας ολων των μεσων μαζικης μεταφορας? Πώς θα κινηθουν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η αδεδυ προκήρυξε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για αύριο πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00. Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς. Η χώρα θα μείνει χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία ενώ και όσοι σχετικεσ ειδησεισ απεργία στα μμμ: Από την πλευρά του, το σωματείο εργαζομένων στασυ (stasy.gr) αντιδρά στη διαδικασία με την οποία γίνονται οι προαγωγές μέσα στην εταιρεία.

Share This :